Αγγέλου Ευάγγελος, Επιχειρηματίας

 

Ο Βαγγέλης Αγγέλου γεννήθηκε το 1966 στα Λουκίσια. Εκεί διαμένει μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία 30 χρόνια.

Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Βαρούτσου και έχει δύο παιδιά.

Διετέλεσε Πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΟ Λουκισίων επί 6 συναπτά έτη στη Δ’ Εθνική κατηγορία, καθώς και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κανήθου για 4 χρόνια.

Όντας άνθρωπος με κοινωνικές, περιβαλλοντικές, οικολογικές και πολιτιστικές ανησυχίες, γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες συμπολιτών του, έχει θέσεις και απόψεις για την  ανάδειξη τους και όραμα για τη σωστή προώθηση και επίλυση τους.

Με γνώμονα τη συνέπεια, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα συστρατεύεται στο πλευρό του Χρήστου Παγώνη, στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, προσδοκώντας την πραγμάτωση του κοινού οράματος για μία Χαλκίδα που μας Αξίζει!!!

 

Ανδρέου Ευαγγελία, Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Ονομάζομαι Ευαγγελία Ανδρέου και είμαι 35 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο όμορφο νησί της Σκύρου. Είμαι τελειόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Ιστορίας της Τέχνης. Απασχολήθηκα επι σειρά ετών ως γραμματέας Αντιδημάρχου στους δήμους Σκύρου και Χαλκιδέων αντίστοιχα. Έχω διοργανώσει δυο προσωπικές εικαστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και Γαλλία. Παράλληλα απο το 2013 διατηρώ το πολιτιστικό blog «Evelin Art». Ενώ πρόσφατα δημιούργησα την εταιρεία γραμμάτων και τεχνών «Αντιδράστε Δημιουργώντας». Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος, στην πόλη της Χαλκίδας που ήταν για μένα, ενα όνειρο ζωής. Περπατώντας καθημερινά ανάμεσα στους ανθρώπους και την πλούσια ιστορία της, δεν θα μπορούσα παρά να νιώθω το λιγότερο, ευλογημένη που ζώ σε αυτό τον τόπο. Όταν μου προτάτηκε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξής , «Γέφυρα προόδου και ελπίδας», το θεώρησα ιδιαίτερη τιμή και αμέσως αποδέχτηκα την πρόσκληση με ενθουσιασμό.

 

Βαβουλιώτης Ευάγγελος, Επιχειρηματίας

Ο Ευάγγελος Βαβουλιωτης γεννήθηκε το 1971 και κατάγεται από το Βασιλικό. Αποτελεί γόνο του Σπύρου και της Ελένης Βαβουλιώτη, επιχειρηματικής οικογένειας της Εύβοιας που δραστηριοποιείται στο χώρο της κεραμοποιίας. Εργάζεται ως διευθυντής του εργοστασίου ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ, από το 2017 είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ελληνικής Κεραμοποιίας. Είναι νυμφευμένος και πατέρας τριών παιδιών.

 

Βαγιάννη Μαίρη, Οικιακά

 

Η Μαρία Βαγιάννη γεννήθηκε το 1951 στην Νέα Αρτάκη – Ευβοίας από πρόσφυγες γονείς την Αγγελική και τον Βασίλη  του γένους Ιωσήφ , ερχόμενοι στην Νέα Αρτάκη μετά την καταστροφή της Μικράς Ασίας και το ξεριζωμό που επακολούθησε το 1922.

Ήταν  παντρεμένη με τον αείμνηστο Παναγιώτη Βαγιάννη, με τον οποίο έχει  δυο παιδιά, την Αγγελική και τον Γιάννη.

Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Θηλέων Χαλκίδας το 1967 και εργάστηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα .

Το 1990 δημιούργησε μαζί με τον σύζυγο της εμπορική εταιρεία δραστηριοποιούμενη στην αγορά τροφίμων και τροφοδοσίας μεγάλων εμπορικών προμηθευτών &ξενοδοχείων .

Η πολιτική δράση και η ενασχόληση με τα κοινά, πάντα ήταν μέρος της ζωής και της σκέψης της χωρίς όμως να γίνει ποτέ αυτοσκοπός.

Ασχολείται με τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα επι σειρά ετών , μέλος πολιτιστικών - χορωδιακών τμημάτων του δήμου αλλά και πολιτιστικών συλλόγων.

Η πολιτιστική/κοινωνική της πορεία μέχρι σήμερα συμπεριλαμβάνει την ενασχόληση της σε συλλόγους Γυναικών, Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας , ΚΑΠΗ Νέας Αρτάκης , Διαδημοτικής Επιχείρησης για τον Πολιτισμό  Ν. Αρτάκης , εκπροσώπηση του Δήμου σε  εκδηλώσεις σχετικές με τον Μικρασιατικό Πολιτισμό. Στην Ν. Αρτάκη είναι εκλεγμένο μέλος στο  ΔΣ του συλλόγου ΣΥΠΟΝΑ (Σύλλογος Πολιτών Ν. Αρτάκης) και  μέλος στο ΔΣ στον σύλλογο των Απανταχού Αρτακηνών Κυζικηνών, εθελόντρια στο ΚΑΠΗ Ν. Αρτάκης, μέλος θεατρικής ομάδας και ιδρυτικό μέλος της χορωδίας του ΔΟΑΠΠΕΧ ''12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ''.

Επίσης διετέλεσε επί σειρά ετών ενεργό μέλος στους αθλητικούς συλλόγους (Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας-Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Χαλκίδας).

 

 

Βάθη Μαρία, Λογίστρια

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Βαθύ Αυλίδας.

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε μεγάλες επιχειρήσεις για 12 χρόνια.

Ασχολείται με τα κοινά καθώς έχει εκλεγεί ταμίας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο νηπιαγωγείο Βαθέος Αυλίδας για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο.

 
 

Βάρβαρου Έφη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964, με καταγωγή από τις Κονίστρες Εύβοιας και την Κωνσταντινούπολη. Από το 1975 ζω μόνιμα στη Χαλκίδα. Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας (Θηλέων) και σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με Ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Εργάζομαι 31 χρόνια στην Α/θμια Εκπαίδευση. Διορίστηκα στο Ράλλειο Πειραματικό Σχολείο Πειραιά και από το 1996 υπηρετώ ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, στην προσφυγική γειτονιά της Νεάπολης. Βρίσκομαι καθημερινά ανάμεσα σε παιδιά ζώντας τη μαγεία του να διδάσκεις και να διδάσκεσαι από αυτά. Έχω τρία παιδιά, τον Γιάννη Οικονόμου (απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α.) τον Δημήτρη Οικονόμου (απόφοιτος ΕΠΑ. Λ.) και την Μαριαλένα Οικονόμου (απόφοιτη Δ.Ι.Ε.Κ. Τουριστικών Επαγγελμάτων), και μια εγγονή. Ασχολήθηκα με το στίβο και το μπάσκετ. Ήμουν μέλος της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΓΕΧ από την ίδρυσή της. Είμαι Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Ευβοίας, του οποίου διετέλεσα Πρόεδρος για έξι χρόνια και είμαι αντιπρόεδρος μέχρι σήμερα. Είμαι Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Εύβοιας, του οποίου διετέλεσα Γ. Γραμματέας.

Βοργιά Ειρήνη, Διακοσμήτρια

 

Εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και στυλίστρια. Έχει για πολλά έτη συμμετάσχει στα Δ.Σ. του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Βαθέως Αυλίδος ενώ είναι ενεργό μέλος του Θεατρικού Συλλόγου Ύρια Παραλίας Αυλίδος.

 
 

Γαλγαδάς Ιωάννης, Πλοίαρχος Ε.Ν ε.α

 

 

Εργάστηκε ως Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού σε πολλές ναυτιλιακές εταιρίες. Αποφοίτησε απο την ΑΕΝ Πλοιάρχων Ε.Ν. καθώς και απο την ΑΣΔΕΝ Ραδιοηλεκτρονικών Ε.Ν. Διετέλεσε πρόεδρος των Υποψηφίων Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού.

Γιαννάκη Νεκταρία (Κορίνα), Αρχαιολόγος - Δημοσιογράφος

 

Γεννήθηκε το 1986 στη Χαλκίδα και είναι μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και τελειόφοιτη του τμήματος Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων του Δημοσίου ΙΕΚ Χαλκίδας. Η Κυριακή-Νεκταρία Γιαννάκη ή αλλιώς Κορίνα όπως τη φωνάζουν γνωστοί και φίλοι, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε τηλεφωνική εταιρεία ενώ έχει ασχοληθεί για αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος σε τοπικά site,  γεγονός που τη βοήθησε να γνωρίσει τα προβλήματα της πόλης της εκ των έσω. Για όσους έχουν τη χαρά να τη γνωρίζουν προσωπικά έχουν να λένε για την κοινωνικότητα της, τη μεγάλη αγάπη της για τα ζωα καθώς και για την κρητική κουλτούρα, αφού αποτελεί μέλος του Συλλόγου Κρητών Εύβοιας «Ο Ψηλορείτης». Αυτό που τη χαρακτηρίζει ακόμα είναι η ανιδιοτελή θέληση της να προσφέρει τόσο στην πόλη της όσο και στους ανθρώπους της, το πείσμα και το πάθος της για ό,τι την ενθουσιάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, μα κυρίως  η αγάπη της για τη ζωή, την οποία και απολαμβάνει ζώντας κάθε ημέρα της στο έπακρο.

 

Γιαννόπουλος Στράτος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Γεννήθηκα στην Αμερική και είμαι μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας τα τελευταια 5 χρόνια.

Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη 2 ετών. Δραστηριοποιούμαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολέγιo.

 

Γιαννούλη Χρύσα, Κοινωνική Λειτουργός

 

Γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1991. Αποφοίτησε απο το 4ο Λύκειο Χαλκίδας. Ειναι κοινωνική λειτουργός ΠΕ 30. Έχει εργαστεί στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων, στον Ερυθρό Σταυρό, στο κέντρο ημερήσιας υποδοχής Αστέγων, στην εταιρεία προστασίας ανηλίκων Χαλκίδας και σε ειδικά δημοτικά σχολεία. Παράλληλα προσφέρει εθελοντική εργασία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

 

Γκιούσης Ιωάννης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία και ασχολείται επαγγελματικά με την αυτόνομη κατάδυση. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) , διετέλεσε στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας ενώ για 6 χρόνια υπηρέτησε ως Ανθυπολοχαγός των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων. Μιλάει Σερβοκροάτικα.

 
 

Δαϊναβάς Στέλιος, Φωτογράφος - Βιντεογράφος

Γεννήθηκα το 1970 στην Αθήνα όπου και έζησα τα πρώτα 20 χρόνια της ζωής μου.

Είμαι παντρεμένος με τη Χρύσα Ευαγγελάκου και πατέρας 3 παιδιών, της Αλίκης φοιτήτριας της ιατρικής, της Ωρεάνθης μαθήτριας Γ’ Λυκείου και του Κωνσταντίνου μαθητή της Β’ Λυκείου.

Η αγάπη μου για  το φυσικό τρόπο ζωής και τη φύση με έκανε να εγκαταλείψω την πρωτεύουσα όπου έμενα και να έρθω το 1990  στον τόπο καταγωγής μου ,την Εύβοια.

Είμαι φωτογράφος - βιντεογράφος από τα 17 μου χρόνια, ένα επάγγελμα που κάνω με πολλή αγάπη. Μαζί με την σύζυγο μου διατηρούμε κατάστημα με φωτογραφικά είδη και προσπαθούμε με τιμιότητα και συνέπεια προς τον συνάνθρωπό μας να βγάζουμε τα προς το ζην.

Η δεύτερη αγάπη μου, η φύση, η γη και τα ζώα με έκανε να εμβαθύνω και να φτιάξω μια μικρή φάρμα στον Άγιο Νικόλαο όπου και μένω, έτσι ώστε να μπορώ να πειραματίζομαι, τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου,  πάνω σε μεθόδους που χρησιμοποιούσαν οι παλιοί, αλλά σε συνεργασία με την τεχνολογία. Έτσι έχω καταφέρει να είμαι αυτάρκης και να έχω σχεδόν τα πάντα για το σπίτι μου.

Είμαι λάτρης των περιπάτων στο βουνό, των βοτάνων και των θεραπειών με αυτά.  Είμαι μελισσοκόμος μικρής κλίμακας. Έχω εμβαθύνει στην εκπαίδευση των αλόγων και με συνεπαίρνει η αειφόρος ανάπτυξη και οι εργασίες με βάση τη σελήνη.

Παρακολουθώ με μεγάλη αγωνία τις βίαιες αλλαγές του κλίματος.

Έχω πτυχίο ιστιοπλοΐας και οδηγού βουνού.  Επίσης λατρεύω τη μουσική και τραγουδάω σε συναυλίες όποτε μου δίνεται η ευκαιρία.  Μου αρέσει το ψάρεμα, οι κατασκευές και οι ιδέες που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Ένα ρητό ακολουθώ στη ζωή μου ΄΄Δεν υπάρχει δεν μπορώ… αλλά δεν θέλω΄΄.

Μου αρέσει να κοινωνώ με τους ανθρώπους όπως και να τους βοηθάω ανιδιοτελώς.  Κοιμάμαι πολύ καλύτερα το βράδυ με τη συνείδησή μου ήσυχη, όταν έχω κάνει όμορφα πράγματα όλη μέρα.

Αποφάσισα να μπω στην πολιτική σκηνή για να βοηθήσω την κοινότητα του Αγίου Νικολάου όπου και μένω αλλά και το Δήμαρχό μας τον κ. Χρήστο Παγώνη, ο οποίος πιστεύω ότι έχει κάνει ένα πολύ δυνατό έργο το οποίο φαίνεται καθαρά σε όποιον έχει μάθει να βλέπει πέρα από τα προσωπικά του συμφέροντα.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ο λαός ας αποφασίσει για τον καλύτερο και για το καλύτερο της Χαλκίδας μας, μιας από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας.

 

Εσκίογλου Αθηνά, Ιατροδικαστικός Ανθρωπολόγος

Πραγματογνώμονας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά και Χαλκίδας για το έτος 2016, 2017 και 2018, ειδικός ιατροδικαστικός ανθρωπολόγος, με εμπειρία στο Project Management και άριστες δεξιότητες παρουσίασης. Ικανότητα εργασίας με αυτονομία και ως μέλος μιας ομάδας. Ηγετικές ικανότητες που αφορούν τη διαχείριση, ανάπτυξη και παροχή κίνητρων για την οργάνωση και στήριξη ομάδων με σκοπό την επίτευξη στόχων. Επιδεξιότητα στην ανάλυση σχεδιασμού και την επίλυση προβλημάτων. Αφοσίωση στη διατήρηση υψηλών προτύπων εργασιακής ποιότητας. Ειδικός στην διαχείριση μαζικών καταστροφών με επίκεντρο την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την περισυλλογή δεδομένων, την ταυτοποίηση θυμάτων και την διερεύνηση αμέλειας.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης και Αξίας’ για την ίδρυση ‘Ομάδας Δράσης’ για φοιτητές με αναπηρίες και με εξαιρετικές επιδόσεις ως εθελοντής (Liverpool John Moores University)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Διαχείριση της κρίσης κατά και μετά την περίοδο λόγω μαζικών καταστροφών στον Ελλαδικό χώρο από την σύγχρονη ιατροδικαστικό-ανθρωπολογική επιστήμη, 8 Ιουλίου 2016, qualityinhealth.gr

Έτσι θα “διαβαστεί” σκελετός της Αμφίπολης, 13 Νοεμβρίου 2014, iatropedia

Ποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από το ''διάβασμα'' του DNA;, 25 Νοεμβρίου 2014, iatropedia

Πότε θα ''μιλήσει'' ο σκελετός της Αμφίπολης!, 22 Δεκεμβρίου 2014, iatropedia

Οι εγκληματίες αποτυγχάνουν να αποκρύψουν ανθρωποκτονίες με τη μέθοδο της πυρκαγιάς, 1 Φεβρουαρίου 2015, iatronea

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Ιατροδικαστικός Ανθρωπολόγος

Ιατροδικαστική φωτογράφιση. Εξέταση και λήψη δειγμάτων σε περιπτώσεις βιασμών, κακοποίησης, αμέλειας και χρήσης ουσιών. Διερεύνηση αποτυπωμάτων για συγκριτικούς σκοπούς αναγνωσιμότητας. Ταυτοποίηση ηλικίας των ασυνόδευτων ανηλίκων. Δειγματοληψία για ταυτοποίηση πατρότητας για κάθε νόμιμη χρήση.

Βολιδοσκόπηση σε ανθρώπινα σκελετικά απομεινάρια και διαχωρισμός από σκελετούς ζώων. Μακροσκοπική εξέταση οστών για την αναγνώριση φύλου, ηλικίας, φυλής και σημάδια κακώσεων ή ασθένειας στα οστά. Μετρήσεις οστών και ανάλυση δεδομένων για συγκριτικούς λόγους αναγνωρισιμότητας ομοιοτήτων και διαφορών ανάμεσα σε πληθυσμούς και για τα δυο φύλα. Εξέταση πιθανής αιτίας θανάτου και αναγνώριση επιθανάτιων και μεταθανάτιων κακώσεων.

Εξεύρεση τάφων και εκταφιασμός. Εξεύρεση θραυσμάτων οστών σε περιπτώσεις μετακίνησης από ζώα ή λόγω ανθρωπίνου παράγοντα ή φυσικών συνθηκών. Ορθή αποθήκευση οστών. Λήψη δειγμάτων για μικροσκοπική και χημική εξέταση. Μικροσκοπική εξέταση αναγνώρισης και σύγκρισης σε ίνες και τρίχες. Ιατροδικαστική εντομολογία. Υπολογισμός ελάχιστου χρόνου από τη στιγμή που επήλθε ο θάνατος. Μελέτη ακτινογραφιών. Υπολογισμός ύψους από μετρήσεις σε οστά.

Συμβολή στην τήρηση αρχείων. Σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και εργασιών με αξιοπρέπεια. Αναγνώριση της σημασίας των δικαιωμάτων των πολιτών σύμφωνα με τη νομοθεσία, τις πολιτικές και ορθές διαδικαστικές πρακτικές. Διατήρηση απορρήτου και προστασία προσωπικών δεδομένων τόσο εντός όσο και εκτός του ωραρίου εργασίας. Ενημέρωση ως προς τις  πολιτικές  έλεγχου  και  εφαρμογή  των  αναγκαίων  διαδικασιών  σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και διαχείρισης μαζικών καταστροφών. Υπευθυνότητα, επαγγελματισμός και απόλυτη αφοσίωση κατά την εκτέλεση των καθηκόντων.

 

ΓΛΩΣΣΕΣ

 

Αγγλικά Native, Ελληνικά Native, Κινέζικα Basic

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Από Σεπτέμβριο 2006– Σεπτέμβριο 2007 Πρόεδρος συλλόγου φοιτητών πρωτοετούς φοίτησης ιατροδικαστικής ανθρωπολογίας. Liverpool John Moores University

 

Από Μάιο 2002 - Μάιο  2003 Μέλος του πανεπιστημιακού συλλόγου φοιτητών, εκπρόσωπος φοιτητών με αναπηρίες . Liverpool John Moores University

 

Από Φεβρουάριο 2001– Μάιο 2003 Πρέσβης φοιτητών νοσηλευτικής Βορειοδυτικής Αγγλίας. Liverpool John Moores University.

 

Ζαχαριά - Καρλατήρα Ρένα, Θεολόγος - Ελεύθερη Επαγγελματίας

Γεννήθηκα το1973, μεγάλωσα  και κατοικώ στο Αφράτι .

Είμαι το πρώτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας .

Αποφοίτησα από το Δημοτικό σχολείο Αφρατίου και τελείωσα το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Βασιλικού .

Είμαι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .

Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Καρλατήρα (ελεύθερο επαγγελματία) και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Το 2002 συμμετείχα για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Χρήστου Καρυστινού "ΛΗΛΑΝΤΙΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ "  και εκλέχτηκα  Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Ληλαντίων .

Στις εκλογές του 2006 επανεκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος με τον ίδιο συνδυασμό .

Διετέλεσα:

 • Δημοτική Σύμβουλος κατά την οχταετία 2003 - 2010 .

 • Αντιδήμαρχος τα έτη 2003, 2007 και 2008 .

 • Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ληλαντίων τα έτη 2005 και 2006.

 • Πρόεδρος της σχολικής επιτροπήςτου Δημοτικού Σχολείου Αφρατίου από το 2003-2010.

Από το 2014 συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αφρατίου. Τα τρία πρώτα χρόνια ως ταμίας και από το 2017 ως πρόεδρος .

Είμαι ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου "Η ΑΜΠΕΛΟΣ " .

 

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά γενικότερα και ειδικότερα με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μία συνειδητή απόφαση , που πηγάζει από την ανάγκη μου για προσφορά και δημιουργία .

 Ύστερα από μια οχταετή ανάπαυλα , όπου αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά στην ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών μου , νομίζω πως ήρθε η ώρα με ωριμότητα , εμπειρία και νέες δυνάμεις να προσφέρω στον τόπο μας.

Ως ενεργός πολίτης επιθυμώ να συμμετέχω στην προσπάθεια για την  αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Χαλκιδέων. Για το λόγο αυτό αποφάσισα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ & ΕΛΠΙΔΑΣ" του Δημάρχου Χαλκιδέων κ Χρήστου Παγώνη, που με όραμα, συνέπεια και εντιμότητα αγωνίζεται για το καλό του τόπου μας.

Με τις προσπάθειες του Δημάρχου και των συνεργατών του ο Δήμος μας έχει αρχίσει να αλλάζει. Μπήκαν οι βάσεις ώστε στο άμεσο μέλλον να υλοποιηθούν στον Δήμο Χαλκιδέων έργα που ήταν ζητούμενα χρόνων. Η Δημοτική Αρχή Παγώνη αγωνίζεται :

 • Για ένα Δήμο ζωντανό, εξωστρεφή που πρωτοπορεί.

 • Για ένα Δήμο πιο λειτουργικό, με υποδομές για καλύτερη ποιότητα ζωής.

 • Για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, που βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

Αξίζουμε μια ομορφότερη πόλη με περισσότερες και καλύτερες υποδομές.

Αξίζουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.

Αξίζει, λοιπόν, να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε με μαχητικότητα, προγραμματισμό, θάρρος και εντιμότητα, ώστε να βγει ο Δήμος μας νικητής και να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας.

Με εμπιστοσύνη στην ορθή κρίση του πολίτη, αναμένουμε το θετικό αποτέλεσμα της μεγάλης νίκης για να συνεχίσουμε τις υποδομές και τα σημαντικά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

 

Με εκτίμηση

Ειρήνη (Ρένα) Ζαχαριά  Καρλατήρα

Ζαχαρίου Σιμοπούλου Καλλιόπη, Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Ονομάζομαι Ζαχαρίου Καλλιόπη του Αντωνίου και της Μαρίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χαλκίδα. Είμαι Παντρεμένη με τον Κων/νο Σιμόπουλο και έχω 2 αγοράκια το Στέργιο 13 χρονών και τον Αντώνη 7 χρονών. Είμαι τελειόφοιτη Τεχνικού επαγγελματικού Λυκείου και έχω γνώσεις Λογιστικής. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και μου αρέσει πολύ το διάβασμα.

 

Ζευγολάτης Αθανάσιος, Καθηγητής Φυσικός

 

Γεννήθηκα το 1981 και κατοικώ στην Χαλκίδα. Διαθέτω σημαντική εμπειρία σε καινοτόμες τεχνολογίες ηλεκτρονικών αισθητήρων και μικροσυστήματων τόσο σε εργαστηριακό αλλά και σε διδακτικό περιβάλλον. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο Φυσικής των Υλικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχω συμμετάσχει σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και στο παρελθόν έχω δραστηριοποιηθεί στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης και ως επιστημονικός εισηγητής διδακτικών προγραμμάτων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία(ΕΑΒ).

 

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Φυσική Υλικών  2014 - 2016       

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής

 

Πτυχίο Φυσικής  2001 – 2006

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής

 

Εισηγητής στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. - Διεύθυνση Εκπαίδευσης  Φεβρ. 2018 - Σεπτέμβριος 2018

 

Καθηγητής Φυσικής (Άδεια: 34858) - Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων 2006-2013    

 

Μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών στις τάξεις 7 έως 12 στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

                 

Πιστέυω πως τα τοπικά συμβούλια έχουν ιδιαίτερη σημασία και μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η υποψηφιότητα μου έχει να κάνει με τον τόπο από τον οποίο κατάγομαι και σχετίζεται κυρίως με την ανάδειξη και επίλυση πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας των πολιτών. Επίσης, θεωρώ πως η συμμετοχή στα κοινά - ειδικά των νέων ανθρώπων - δίνει υπόσχεση για μια κοινωνία που θα ακολουθεί πιο στενά τις εξελίξεις που συντελούνται σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον σε και μια ευρύτερη εκπροσώπηση του κοινωνικού συνόλου στην δημοτική αρχή.

 

Ζέρβας Κωνσταντίνος, Δικηγόρος

 

Κατοικώ μόνιμα στη Δροσιά Χαλκίδας και ασκώ μάχιμη δικηγορία τα τελευταία 10 έτη. Είμαι 38 ετών, παντρεμένος με την Όλγα Ζωγράφου και είμαι πατέρας ενός αγοριού 8 ετών. Έχω εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Λ.Ε.Α.Δ.ΧΑ. από το έτος 2016, είμαι Πρόεδρος της ομάδας καλαθοσφαίρισης Α.Ο. Δροσιάς και Γενικός Γραμματέας της ποδοσφαιρικής ακαδημίας TIGERS- Κάνηθος. Τέλος, έχω διατελέσει τακτικό μέλος στο Συμβούλιο της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

 
 

Ελευθερίου Παναγιώτης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα, το 1986, όπου έζησε την παιδική του ηλικία.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), με ειδικότητα Προπονητική Ποδοσφαίρου.

Έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα αξιόλογη προπονητική καριέρα, θεωρείται απ' τους πιο εξελίξιμους Ευβοιώτες προπονητές της νέας γενιάς και είναι ο ‘Ενωσιακός’ προπονητής στη Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Εύβοιας.

Στην προπονητική του καριέρα εργάστηκε στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου (Super League), ως μέλος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, όπου έκανε την πρακτική του εξάσκηση στα ΤΕΦΑΑ και αργότερα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, στα αγωνιστικά τμήματα υποδομών.

Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία σε ιστορικές ομάδες, σε επίπεδο εθνικών κατηγορίων (Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός, Μανδραϊκός), αλλά και σε αρκετές ακόμη γνωστές ομάδες της Εύβοιας (ΑΟ  Νέας Αρτάκης, Απόλλων Ερέτριας, ΑΕΚ Χαλκίδας, Μιαούλης Φύλλων, κ.α.), ενώ το 2017 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Νέων Εύβοιας.

Είναι παντρεμένος με την Ελίνα Μαργαρίτη.

Παναγιώτης Ελευθερίου: ''Η απόφαση μου για την ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση Α' βαθμού λήφθηκε αμέσως όταν με προσέγγισε & μου ανέλυσε το πλάνο του ο Δήμαρχος μας κ. Χρήστος Δ. Παγώνης, ενας άνθρωπος με τιμιότητα, όραμα & με βασικό πυλώνα την αγάπη για τον τόπο του!

Η πολιτική μου προσέγγιση, στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι η σύνθεση των απόψεων και ο άξονας που ενώνει είναι η αποτελεσματικότητα στην επίλυση των προβλημάτων για να συνεχίσουμε να χτίζουμε Γέφυρες Προόδου & Ελπίδας για μια Χαλκίδα Ζωντανή Πόλη!''

Καμπάκη Φιγέτα, Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Ιδρυτικό μέλος της "Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Ν.Αρτάκης"

Υπήρξε μέλος του ΕλληνοΑζέρικου Κέντρου Νεότητας.

 

Κανάκη - Σαλεμή Αναστασία, Δημοσιογράφος

 

Η Αναστασία (Στάσα) Κανάκη -Σαλεμή είναι δημοσιογράφος με θητεία σε αθηναϊκες καθημερινές εφημερίδες (Ελεύθερος Τυπος, Έθνος) και περιοδικά. Εχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Βαθέος Αυλίδος. Επίσης, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Αγαπάει τη Χαλκίδα και θέλει να προσφέρει στην πόλη μας όχι λόγω καταγωγής αλλά από επιλογή.

 

Καραγιάννης Λυσίμαχος (Μάκης), Ορκωτός Λογιστής

 

Ο Λυσίμαχος(Μάκης) Καραγιάννης είναι γέννημα - θρέμμα της Νέας Αρτάκης.

Είναι Οικονομολός - Λογιστής και σήμερα δραστηριοποιείται στο τομέα εκκαθάρισης πιστωτικών ιδρυμάτων.

Με εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού της τοπικής αυτοδιοίκησης,καθώς διετέλεσε επι σειρά ετών Ειδικός Συνεργάτης στον άλλοτε Δήμο Νέας Αρτάκης.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με πλούσια δράση στον αθλητικό και πολιτιστικό τομέα μέσα απο την συμμετοχή του σε διοικητικα συμβούλια αντίστοιχων συλλόγων και σωματείων.

 
 

Καραμανλή Νίκη, Καθηγήτρια Φιλολογίας & Επιχειρηματίας

 

​Η Νίκη Καραμανλή γεννήθηκε στις 30/11/1980 στη Χαλκίδα από πατέρα Ελληνοαμερικανό και μητέρα Χαλκιδαία και μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο Αθηνών. 

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία και απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, ο πρώτος στην Ελληνική Φιλολογία και ο δεύτερος στη Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες.

Είναι παντρεμένη με τον Οικονομολόγο Παναγιώτη Αναγνώστου και έχουν ένα παιδί.

Εργάζεται στη Χαλκίδα, καθώς είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Gymboree Play and Music Chalkida. Βασικές πεποιθήσεις της είναι πως η παιδεία είναι υπέρ πάντων και πως το κοινό καλό δεν έχει ταυτότητα. Σίγουρη και ακέραιη μεριμνά για το καλύτερο. Είναι επίσης Βοηθός Ακαδημαϊκού Προσωπικού του Τμήματος Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κύπρου

Η προσωπική της ενασχόληση με τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και η αγάπη της για τη Χαλκίδα έδωσαν το έναυσμα για την ενασχόληση με τα κοινά και ιδιαίτερα με την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.   

Η Χαλκίδα, είναι μία πόλη πολλών δυνατοτήτων, για την οποία αξίζει κάποιος να εργαστεί για αυτήν με πάθος, όραμα και προσήλωση.

Καραχάνης Θεόδωρος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Καταγωγή από την Νέα Αρτάκη. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας Αρχιτέκτονας Μηχανικός  και είναι μελετητής Δημοσίων Έργων  (μελέτες του έχουν εφαρμοστεί και στην πόλη της Χαλκίδος). Παρών πάντα στα πολλά τοπικά προβλήματα της Νέας Αρτάκης .Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο υπο τον Δήμαρχο Παγώνη για μια ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής  για την πόλη μας.

 
 

Καρβελάς Φώτης, Χημικός Μηχανικός

 

Γεννήθηκε το 1986 στη Χαλκίδα .Είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Υλικών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χημεία και Νανοτεχνολογία Υλικών στο εθνικό κέντρο έρευνας φυσικών επιστημών <ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ>.

Εργάζεται ως Χημικός παραγωγής .

Σαν φοιτητής εργάστηκε ως υπεύθυνος σε καφετέρια της Χαλκίδας .

Στον ελεύθερο του χρόνου ασχολείται με τον αθλητισμό ως μέλος στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του στα Φύλλα.

Σκοπός της συμμετοχής του είναι να διαμορφώσει ένα πλαίσιο στο οποίο η κοινή λογική να επικρατεί στα πολιτικά πράγματα

Κεράτσα Αντωνία, Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών-Μεταφράστρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Σπούδασε Αγγλική και Ισπανική Φιλολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μετάφραση στο Πανεπιστήμιο του Manchester (UMIST) της Μ. Βρετανίας. Διατηρεί Κέντρο Ξένων Γλωσσων και μεταφραστικών υπηρεσιων (Αγγλικά - Ισπανικά - Ρώσικα). Είναι 1ο Αναπληρωματικό μέλος στο τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ευβοιας και Ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Έμπρακτης Αλληλεγγύης "ΡΟΔΑ". Είναι Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών.

 

Κονοβέση - Βαβουλιώτη Αναστασία, Οικιακά

 

Κατοικώ στο Αφράτι. Είμαι Παντρεμένη με τον Γεώργιο Βαβουλιώτη και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά.

Είμαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Αφρατίου.

Είμαι ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου " Η ΑΜΠΕΛΟΣ".

Με αίσθημα προσφοράς και ανιδιοτέλειας αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Χαλκίδέων Χρήστου Δ. Παγώνη " ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ & ΕΛΠΙΔΑΣ".

Όλοι εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας πρέπει έμπρακτα να αγωνιζόμαστε με συνέπεια και ήθος για να εξασφαλίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.

 

Κουμπάτης Χρυσοβαλάντης, Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Ονομάζομαι Κουμπάτης Χρυσοβαλάντης και κατάγομαι από την Μακεδονία και συγκεκριμένα την πόλη της Δράμας. Γεννήθηκα στην Χαλκίδα και διαμένω μόνιμα στο Βαθύ Αυλίδας. Είμαι 37 ετών και παντρεμένος 11 χρόνια με την Ασημάκου Μαρία, με την οποία έχω αποκτήσει 2 ανήλικα τέκνα.

Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος και είμαι πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Βαθέος Αυλίδας.

 
 

Κουσκούτης Χαράλαμπος (Μπάμπης), Μηχανικός Δομικών Έργων

 

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα το 1959.

Τελείωσα το 4ο Δημοτικό σχολείο το 1970 και το 1ο Γυμνάσιο αρρένων Χαλκίδας το 1976.                      Το 1982 αποφοίτησα από την Ανωτέρα Σιβιτανίδειο Σχολή – ΚΑΤΤΕ Πειραιά με πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε. Δομικών έργων και κατέχω πτυχίο Εργολήπτη Δημοσίων Έργων Δ΄ Τάξης.  Διατηρώ Τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών στην Χαλκίδα από το 1982. Διατέλεσα πρόεδρος και Γ. Γραμματέας στο σύνδεσμο Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Εύβοιας (ΠΕΣΕΔΕ). Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από το 1978 ως ποδοσφαιριστής στα Σωματεία Α.Ε. ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ – ΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ΑΟ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ήμουν μέλος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Εύβοιας (ΣΕΠΕ).

Από το 1984  ασχολούμαι διοικητικά με το Σωματείο ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ του οποίου σήμερα είμαι πρόεδρος.

Το διάστημα 2005 -2008 διατέλεσα Γ. Γραμματέας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας (ΕΠΣΕ).

Το 2006 εκλέχθηκα  2ο Αναπληρωματικό μέλος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και συμμετείχα ως μέλος στην Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας.

Είμαι μέλος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ του Δήμου Χαλκιδέων από το 2014 ως υπεύθυνος γηπέδων.

Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Δεδούση του Δημητρίου και πατέρας ενός γιού 24 ετών.

Κωστάλας Γεώργιος, Ιατρός

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1959. Είναι παντρεμένος με δύο αγόρια, η σύζυγος του είναι νοσηλεύτρια στο Γ.Ν.Ν Χαλκίδας. Επί 19 έτη υπηρέτησε σαν ιατρός στο παράστημα του ΙΚΑ Χαλκίδας στο Βασιλικό Χαλκίδας. Παράλληλα ασκεί και ιδιωτική ιατρική. Σήμερα συνεχίζει να ασκεί ιδιωτική ιατρική στο ιατρείο του και παράλληλα είναι ιατρός στο Γηροκομείο Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας. Επί 8 έτη διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δήμο Ληλαντίων.

 

Κρόκου Παρασκευή (Βούλα), Ιδιωτική Υπάλληλος

 

​Γεννήθηκε το 1979, Ζει και κατοικεί στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος, είναι παντρεμένη με το Ιωάννη Συγγελάκη Ιδιωτικό Υπάλληλο και έχουν  δύο παιδιά την 11χρονη Θεοδώρα & την 8χρονη Μαρία μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού.

Έχει ολοκληρώσει την Φοίτησή της στις σχολές μαθητείας ΟΑΕΔ  Τμήμα κομμωτικής και εργάσθηκε ως ιδιωτική Υπάλληλος σε διάφορους κλάδους.

Κατά το παρελθόν έχει πάρει μέρος στα κοινά συμμετέχοντας ενεργά σε συλλόγους Γονέων & κηδεμόνων καθώς επίσης στην Θεατρική Ομάδα του 2ου Νηπιαγωγείου Βασιλικού ενισχύοντας έτσι τις τοπικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Από τα μαθητικά της χρόνια ενδιαφερόταν για τα κοινά και έχει επιδείξει σημαντική εθελοντική προσφορά.

 

Κυριακουλάκη – Λουκαδάκη Αρχοντούλα, Οικονομολόγος

 

Είμαι οικονομολόγος (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και οικονομoλόγος βιομηχανίας - Industriekauffrau (Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Αθηνών). Γνωρίζω Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά και έχω 14 έτη προυπηρεσίας σε πολυεθνικές εταιρείες ως διοικητικό στέλεχος. Είμαι παντρεμένη με δύο τέκνα και εδώ και 20 έτη είμαι μόνιμος κάτοικος Μύτικα.

Είμαι ιδιοκτήτρια/κατασκευάστρια της ιστοσελίδας : www.mytikasevoias.com και ενεργός πολίτης σε εθελοντικές δράσεις του τόπου μας (Μύτικας, αλλά και Ληλάντιο).

Μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Βασιλικού : «Άβαντες Εθελοντές Βασιλικού».

Θερμός υποστηρικτής του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα, όπου έχω διατελέσει Γραμματέας

και ένας από τους εμπνευστές της αναθέρμανσης της δράσης του συλλόγου τον Φεβρουάριο 2016.

Θερμός υποστηρικτής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μύτικα,

όπου έχω διατελέσει κατά καιρούς μέλος ΔΣ και Αντιπρόεδρος.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως , ενεργούς συνείδησης και ετοιμότητας για αληθινή δράση

αποφάσισα για ΔΕΥΤΕΡΗ εκλογική περίοδο να λάβω μέρος στο ψηφοδέλτιο

του κ. Παγώνη στο Τοπικό Συμβούλιο του Μύτικα.

Θεωρώ πως το να θέσει κάποιος υποψηφιότητα αποτελεί απόφαση ευθύνης,

την οποία οφείλει να αναλάβει κατόπιν ενδεχόμενης εκλογής του!!!

Είμαι πανέτοιμη λοιπόν να προσφέρω στον Μύτικα ακόμη περισσότερα (από όσα έχω προσφέρει).

Όλα όσα δεν προσέφερε κανείς μέχρι σήμερα...

''ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ''

Αυτό είναι το δικό μου σλόγκαν!!!

 

Μαντά Σπυράτου Σταματία, Υπάλληλος Υπ. Πολιτισμού

 

Ονομάζομαι ΜΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ και κατάγομαι από τα Φύλλα Ευβοίας. Είμαι 25 ετών και είμαι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, με κατεύθυνση την αρχαιολογία, στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Επίσης, να σημειωθεί η κατάρτιση στην Ειδική Αγωγή, μέσω του ετήσιου σεμιναρίου του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζομαι στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας, ενώ με τον σύζυγό μου διατηρούμε εστιατόριο στο Βασιλικό.

 

Μαντάς Άγγελος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Είμαι παντρεμένος  και έχω δύο παιδιά. Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος στο ΚΑΠΗ Φύλλων στο Δήμο Ληλαντίων.

Γεννήθηκα και κατοικώ μόνιμα στο Δήμο Χαλκιδέων στον οποίο έχω μεγάλη αγάπη και θέλω να αγωνιστώ για να γίνει ακόμα πιο όμορφος.

 

Μαριέτης Ιωάννης, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Κατοικεί στο Αφράτι και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι εν ενεργεία αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννησης Αφρατίου.

 

Ματζάνα Ζαφειρία (Ρούλα)

Γεννήθηκε και ζει μόνιμα στη Ν. Αρτάκη.

Έχει μακροχρόνια συμμετοχή στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτική Σύμβουλος 3 θητείες.

Ιδρυτικό μέλος της Ε.Γ.Ε. Αρτάκης.

Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου 2014-2015.

 

 

Μόσχου Γεωργία (Τζίνα), Ελεύθερη Επαγγελματίας

Γεννήθηκα και διαμένω στη Χαλκίδα.Οι γονείς μου κατάγονταν από το Μύτικα.Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τρεπεκλή Αξιωματικό Ε.Α. του Π. Ν. με τον οποίο έχουμε αποκτήσει μία κόρη. Διατηρώ ασφαλιστικό γραφείο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 8 στη Χαλκίδα επί 31 συνεχόμενα έτη.Είμαι μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων Χαλκίδας.

 

Μπαλαμούτης Δημήτριος, Υπάλληλος ΕΑΒ

 

Υπάλληλος στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ). Συνδικαλιστής. Υποψήφιο Μέλος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας στην εργασία. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας.       

Γεννήθηκε  και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Μένει στην Αγία Ελεούσα, παντρεμένος και πατέρας δύο έφηβων παιδιών. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου - Μηχανικού Τ.Ε.Ι. και ψυκτικών - θερμικών εγκαταστάσεων. Επίσης ενασχολείται πέρα από την χρήση στην επισκευή και προγραμματισμό Η/Υ, Smartphones, Tablet. Από το 1993  που ολοκλήρωσε τις σπουδές του έως και σήμερα  δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Χαλκίδα. Αρχικά ως Ηλεκτολόγος - Μηχανολόγος στον ΟΤΕ Χαλίδας με παράλληλη εργασία ως δάσκαλος εκμάθησης κολύμβησης νέων παιδιών στον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Χαλκίδος, και εν συνεχεία από το 1998 έως σήμερα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία στην τανάγρα. Αρχίκα ως Μηχανικός Αεροσκαφών και εν συνεχεία ως Υπεύθυνος προγραμμάτων (AGUSTA, ALENIA, DASSAULT, SIKORSKY, κ.α.) και συνθέτων υλικών (AIRBUS HELICOPTERS), με κύριο έργο την υποστήριξη των κατασκευών,  και των προγραμματισμό της παραγωγής και SAP. Για όσους έχουν την χαρά να τον γνωρίζουν προσωπικά έχουν να λένε για τις απόψεις του, το μυαλό του, για τις ευφάνταστες ιδέες του και για την κοινωνικότητά του, μα κυρίως για την αγάπη του για τη ζωή, την οποία και απολαμβάνει στο έπακρο. Διαθέτει εμπειρία στη διοίκηση , και τις δημόσιες σχέσεις. Αγαπά κα επιθυμεί να προσφέρει  στη Χαλκίδα και στην πολιτιστική της κληρονομιά για μια πόλη βιώσιμη και  λειτουργική για τους πολίτες.

 

Εμπιστευτείτε τους ΝΕΟΥΣ που αντιλαμβάνονται τα πράγματα διαφορετικά και θέλουν ένα Δήμο με μέριμνα για κάθε συμπολίτη. Στηρίξτε τους νέους ανθρώπους με την ψήφο σας, για να γίνει η δύσκολη περίοδος που βιώνουμε όλοι μας, η χρυσή ευκαιρία της πόλης μας να γίνει η πόλη που μας αξίζει!

 

Μπαλογιάννης Εμμανουήλ, Καθηγητής

Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα. Αποφοίτησε απο το 1ο Λύκειο Χαλκίδας και σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Εθνικό Και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Μπαντούνας Γεώργιος, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στην Αθήνα Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων. Είναι παντρεμένος με την Χαλκιδέα Γιάννα Κολούτσου με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

 

Μπαράκος Βασίλειος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Είμαι κάτοικος Νέας Λαμψάκου, 36 ετών και παντρεμένος με την καθηγήτρια ιταλικων Κωνσταντίνα Σιδηρά με την οποία έχω ένα γιο 6 χρονών. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε βαριά βιομηχανία και είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του πρώτου νηπιαγωγείου Νέας Λαμψακου.

 

Μπαρμπούνη Ρούλα, Επιχειρηματίας

Έχω τελειώσει το ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων Λάρισας και ήμουν για ένα έτος Προϊσταμένη Ορόφων στην ξενοδοχειακή μονάδα HOLIDAYS στην Ερέτρια. Έχω διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης για 5 χρόνια και του Γυμνασίου Νέας Αρτάκης για 2 χρόνια. Αυτή τη στιγμή έχω κατάστημα στην Νέα Αρτάκη που αναλαμβάνει στολισμούς, γάμων, βαπτίσεων, παιδικών πάρτι καθώς και το catering αλμυρών και γλυκών.

 

Μπαρόλας Χρήστος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Λάμψακο Χαλκιδας το 1986. Ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας (ψυκτικός) και ειμαι πατερας δυο παιδιών. Συμμετέχω στις εκλογες του Μαίου 2019 για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δημο Χαλκιδεων - Δ.Ε. Ληλαντίων , διότι πιστευω,  οτι για να πραγματοποιηθούν αλλαγες και βελτιώσεις στην καθημερινή ζωη, ειναι αναγκαία η ενεργή συμμετοχη των πολιτών.

Στόχος μου ειναι να βοηθήσω στην ενεργοποίηση  για την αξιοποίηση των πολιτών  σε ομάδες αλληλεγγύης, συνεργασίας κι αντιμετώπισης της κοινωνικής κρίσης μεσα απο τον εθελοντισμό, καθώς και στην βελτίωση της βιώσιμης κινητικότητας για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και των ατόμων με ειδικές ανάγκες!!!  Ακριβώς γιατι κι αυτοί έχουν δικαίωμα στην πόλη, οπως ολοι μας.

Πιστεύοντας ηδη στις αρχές αυτές ειμαι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Αναξαγορας, καθώς και αθλητικών σωματείων.

Γιατι τελικα, ολοι πρεπει να συνεργαστούμε για να ζούμε αρμονικά, και να αξιοποιήσουμε την τύχη να είμαστε δημότες αυτής της πανέμορφης πόλης!

 

Μπουραντάς Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Γεννήθηκε το 1968, ζει στη Χαλκίδα, είναι παντρεμένος με την Κλεοπάτρα Ακριώτη Συμβολαιογράφο και έχει δυο παιδιά. Είναι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

 
 

Μπούτρου-Οικονόμου Ιωάννα, νοσηλεύτρια

 

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα το 1965. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Οικονόμου και έχουμε δύο κόρες, την Έυη, πτυχιούχο Αγγλικής Φιλολογίας και την Άννα, φιλόλογο και καθηγήτρια μοντέρνου χορού.

Τα πρώτα μαθητικά μου βήματα τα έκανα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας συνεχίζοντας στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Χαλκίδας. Ξεκίνησα την επαγγελματική κατάρτιση ως νοσηλεύτρια στη Σχολή Ερυθρού Σταυρού και αποφοίτησα απο την σχολή Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας. Έκτοτε, υπηρέτησα επί 32 χρόνια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας απο όπου συνταξιοδοτήθηκα το 2015.

Οι δραστηριότητες μου στον κοινωνικό τομέα αναφέρονται στη συμμετοχή μου σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στην πολιτιστική δραστηριότητα Αγίας Μαρίνας. Επίσης συμμετέχω σε χορευτικές ομάδες παραδοσιακών χορών και χορωδιών.

Η αγάπη μου για την όμρφη συνοικία που γεννήθηκα και μεγάλωσα καθώς και η άποψη μου για τον πολιτισμό με ώθησαν ώστε να υπάρξω απο τα ιδρυτικά μέλη και να εκλεγώ στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων και κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας μέχρι σήμερα.

Αγωνίζομαι με Όραμα & Ελπίδα για το μέλλον της πόλης μας.

Μπρατσιάκος Βασίλειος, Προπονητής

 

Γεννήθηκα στις 17 Αυγούστου 1970 και είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Μεγάλωσα στη Χαλκίδα και είμαι πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής, στην Χαλκίδα Basket Academy, που αγωνίζεται στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και κάτοχος διπλώματος προπονητή καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγορίας.

Από το 2012 που μου δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβω τον Γ.Σ. Κύμης στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ κατάφερα την άνοδο κατηγορίας καθώς και την κατάκτηση πρωταθλημάτων επί σειρά ετών.

Πέρα από τα σημαντικά ρεκόρ στο Ελληνικό μπάσκετ με τις ανόδους της Κύμης, μέσα απ’ την προπονητική μου συμμετοχή στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης, μεγάλωσαν γενιές Χαλκιδαίων παικτών και παιδιών που με τη σειρά τους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία των ομάδων της Χαλκίδας κατακτώντας ακόμα περισσότερους τίτλους και διακρίσεις.

Είχα την τιμή να βραβευτώ ως Προπονητής της χρονιάς για τη Β’ εθνική το 2015 και για την Α2 Εθνική το 2016.

 

Νταντάκου Βασιλική, Δικηγόρος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Λάμψακο, όπου μένω μέχρι σήμερα. Η οικογένεια της μητέρας μου είναι από εκείνες τις προσφυγικές που ήρθαν στη Νέα Λάμψακο από τη Λάμψακο της Μικράς Ασίας. Είμαι δικηγόρος Χαλκίδας με μεταπτυχιακό τίτλο στο εργατικό δίκαιο και συνεργάτιδα της επίσης δικηγόρου Χαλκίδας, Ασημίνα Παπαναστασίου. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Από μικρή ηλικία ο εθελοντισμός και η ενασχόληση με τα τοπικά πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα αποτελούσε μέρος της καθημερινότητάς μου. Είμαι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων, του WWF και της Διεθνούς αμνηστίας, καθώς αγαπώ να προσφέρω. Έχω διατελέσει πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ληλαντίων, ενώ είμαι μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Χαλκίδας του Κινήματος Αλλαγής. Τέλος, από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό, γεγονός που έχει ενισχύσει το πνεύμα συνεργασίας και υγιούς άμιλλας, ως τρόπο δράσης μου.

 

Ξυγκόγιαννης Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα. Είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και έχει ασχοληθεί με την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Από το 1985 εργάστηκε  στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) Ευβοίας. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Α.Γ.Ε.Χ., Γενικός Γραμματέας του Θεάτρου Χαλκίδας, Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών Εύβοιας. Την τετραετία 1995-1998 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας με το συνδυασμό του Στέλιου Μαργαρίτη, ενώ από το 2003 έως 2010  ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος, 2009-2010 διετέλεσε Αντινομάρχης Τουρισμού Πολιτισμού και Εμπορίου.

Ιδρυτής των Κ.Ε.Π. Ν. Ευβοίας.

 
 

Πασσά Μαρία, Ελεύθερη Επαγγελματίας

 

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα και κατοικώ στο Βασιλικό.Είμαι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και έχω ασχοληθεί επί σειρά ετών

στον επιχειρηματικό τομέα διατηρώντας δική μου επιχείρηση και αργότερα στον ιδιωτικό τομέα.

Ασχολούμαι με τα κοινά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου μας κυρίου Χρήστου Παγώνη γνωρίζοντας το έργο και το όραμα του για το Δήμο μας.

Πραγματοποιείται έτσι μια προσωπική μου επιθυμία και όχι φιλοδοξία . Στόχος μου να αγωνιστώ και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μου στο μέτρο των δυνατοτήτων μου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής

Παπαδοπούλου - Αλεξάνδρου Ζάννα

 

Η Ζάννα Παπαδοπούλου - Αλεξάνδρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα . Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μητέρα μιας κόρης.

Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1977 και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας.

Σπούδασε μουσική, πιάνο, αρμόνιο και βιολοντσέλο, στο Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας όπου και πήρε το πτυχίο πιάνου με Άριστα Παμψηφεί από το Υπ.Πολιτισμού και εργάστηκε σε Ωδεία της Χαλκίδας και της Αθήνας. Έχει να παρουσιάσει στο ενεργητικό της πολλές καλλιτεχνικές εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, Αθήνα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο ,Κοζάνη κ.α συνεργαζόμενη με διακεκριμένους μουσικούς αλλά και ως σολίστ.

Από το 2001 ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το θαλάσσιο σκι & wakeboard. Είναι Έφορος του τμήματος Θαλ.σκι στο ΝΟΧ, Ειδική Γραμματέας στην Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι, Τεχνική Επιτροπή στο WAKEBOARD και Επιμετριτής αγώνων.

Το 2018 ορίστηκε Αρχηγός αποστολής της Εθνικής ομάδας και συνόδευσε την Εθνική μας ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα wakeboard στην Ιταλία και αναπληρώτρια Τεχνική Σύμβουλος για τους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες στο άθλημα του θαλ.σκι – wakeboard.

Με τον σύζυγό της ασχολούνται με την έρευνα της αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας και την πειραματική αρχαιολογία κατασκευάζοντας τα ανάλογα εργαλεία δημιουργώντας με αυτά λειτουργικά αντίγραφα υψηλής τέχνης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Μουσείο της Ελεύθερνας στην Κρήτη, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και Πανεπιστήμια του εξωτερικού, με σκοπό την διάδοση άλλης μιας πτυχής του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και παρουσιάσεις που αφορούν στην Αρχαία Ελληνική μεταλλοτεχνία όπως «Η Ελεύθερνα , η Κρήτη και ο έξω κόσμος», «Μέσα στα εργαστήρια των Αρχαίων» κ.α και σε παρουσιάσεις ξένων εταιριών με θέματα αρχαίου ελληνικού οπλισμού.

Ασχολείται με την σύγχρονη και παραδοσιακή τοξοβολία, διοργάνωση αγώνων κι εταιρικών προγραμμάτων βασισμένα πάνω στην έρευνα της αρχαίας ελληνικής αλλά και σύγχρονης τοξοβολίας.

Έχει δημιουργήσει με το σύζυγο της ένα μοναδικό εργαστήριο,  με σκοπό την κατασκευή και παρουσίαση της εξέλιξης του αρχαίου ελληνικού αμυντικού & επιθετικού οπλισμού (ασπίδες, θώρακες, περικεφαλαίες κλ.π) από την Μυκηναική εποχή (Αγαμέμνονα), μέχρι τον Μ. Αλέξανδρο και την Ελληνιστική εποχή, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

 

Παράκατης Γεώργιος, Πολιτικός Μηχανικός

Κατοικεί στο Βασιλικό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Και εργάζεται στο εμπορικό τμήμα γνωστής εκτυπωτικής εταιρίας. Διατηρούσε τεχνικό γραφείο μελετών στη Χαλκίδα απο το 2010 έως το 2017. Έχει εργαστεί σε Τεχνικές Εταιρίες με έδρα τη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Κ. Γαβριήλ και έχουν 2 παιδιά.

 

Πέτσα Ευαγγελία, Ασφαλιστικός Σύμβουλος

 

Γεννήθηκα  το 1972 στο Βασιλικό  Ευβοίας. Είμαι  παντρεμένη και έχω ένα παιδί. Εργάζομαι ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος με Έδρα  Επιχείρησης το  Βασιλικό. Έχω τελειώσει  ΙΕΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Γνωρίζω  Αγγλικά. Έχω  πτυχίο  Γνώσεων  Η/Υ.

Από  το 2014 έως  Ιουνίου του 2017 έχω  εκλεγεί  ως πρόεδρος  στο σύλλογο  Γονέων  και Κηδεμόνων  του Γυμνασίου  Βασιλικού. Επίσης  Είμαι ενεργό  μέλος στο Πολιτιστικό  Συλλογο Βασιλικού. Αγαπώ  την Πόλη  μου και τον τόπο  μου και θέλω  να προσφέρω  όσα  περισσότερα  μπορώ και να συμμετέχω ενεργά στα κοινά.

 

Πρατσόλης Αγγελής,

 

Γεννημένος στη Νέα Αρτάκη 51 ετών έχει 3 παιδιά, 2 κορίτσια φοιτήτριες και 1 αγόρι μαθητή γυμνασίου. Είναι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος και έχει διατελέσει στο παρελθόν πολλά χρόνια στο συμβούλιο του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Ν.Αρτάκης ΑΟΝΑ.

 

Ραπτάκη Μαρία, Πτηνολόγος

 

Μεγάλωσα και ζω στη Νέα Αρτάκη από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, όταν μετακόμισε η οικογένεια μου εδώ λόγω της εργασίας του πατέρα μου.

Είμαι πτυχιούχος πτηνολόγος και μιλάω αγγλικά και γαλλικά.  Είμαι παντρεμένη με τον μηχανολόγο  μηχανικό Βασίλη Σταματιάδη κι έχουμε δύο κόρες.

Τα τελευταία δύο χρόνια  με  αγάπη και έντονη διάθεση για εθελοντική εργασία και προσφορά, δραστηριοποιήθηκα ως πρόεδρος του συλλόγου  γονέων του Λυκείου Νέας Αρτάκης, του οποίου το έργο είναι πλούσιο και αναγνωρισμένο!

 

Ροδίτη Νίκη, Δικηγόρος

 

Ζω και εργάζομαι ως Δικηγόρος στην Χαλκίδα από το 2001, όπου και διατηρώ Δικηγορικό γραφείο μαζί με τον σύζυγό μου και συνάδελφο Κωνσταντίνο Χάνο. Από τον γάμο μου έχω αποκτήσει δύο άρρενα τέκνα. Από τα πρώτα χρόνια άσκησης της δικηγορίας , προσέφερα αμισθί τις υπηρεσίες μου σε φορείς του Δήμου, που σκοπό έχουν την προστασία του καταναλωτή, της κακοποιημένης γυναίκας και του παιδιού, αλλά και σε άλλες δομές, που αφορούν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ταυτόχρονα, είμαι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου, το πρόσφατο μάλιστα συνέδριο της οποίας επεδίωξα και συνέδραμα να γίνει στην πόλη μας.

Επιπλέον, είμαι ταμίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Υπηρεσίας Ανηλίκων Χαλκίδος, ενός φορέως δημοσίου δικαίου, που σαν σκοπό έχει -μεταξύ άλλων- την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας των ανηλίκων και την στήριξη των οικογενειών τους με πολλαπλές δράσεις. Τέλος , είμαι επιστημονικός συνεργάτης σε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά που μεταξύ άλλων πραγματεύονται και θέματα που αφορούν το οικογενειακό δίκαιο.

Δεδομένης της πολυετούς ενασχόλησής μου με τις ως άνω υπηρεσίες και του παραλλήλου χειρισμού συναφών επαγγελματικών υποθέσεων, είμαι σε θέση να γνωρίζω τις δυσκολίες και τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι οικογένειές τους. Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι πλήττεται καθημερινά και πολυεπίπεδα ο θεσμός της οικογένειας, δηλαδή ο πυρήνας της κοινωνίας μας.

Αλλωστε,  θεωρώ οτι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος να ενδυναμώσουμε  και να αναβαθμίσουμε  σε όλα τα επίπεδα μια κοινωνία ,  είναι να δώσουμε  βάση στον πολιτισμό της, την παιδεία της, να καλλιεργήσουμε το ομαδικό πνεύμα στους πολίτες της , να τους πείσουμε οτι η ευδαιμονία και η προκοπή της πόλης τους είναι προϊόν συνειδητής προσπάθειας εκ μέρους όλων των πολιτών της . Είναι σημαντικό ο πολίτης να αναλάβει ενεργό ρόλο και δράση και να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές του!

Στόχος μου είναι, εφόσον εκλεγώ, να συντελέσω στην ενεργοποίηση των πολιτών, στον εκσυγχρονισμό των δομών  ,στην διεύρυνση και στην εν γένει ποιοτικότερη λειτουργία των  υπηρεσιών , προκειμένου να στηριχθούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα οικογένειες , μονογονείς και παιδιά που χρήζουν προστασίας.

Με την πολύτιμη στήριξή σας μπορούμε όλοι μαζί να απολαύσουμε μία πόλη αντάξια των προσδοκιών μας ,για εμάς και τα παιδιά μας.

 
 

Ρούτσης Κωνσταντίνος, Λογιστής

 

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1972 και έκτοτε κατοικεί στην συνοικία Αλωνάκι.

Το 1994 εισήχθη πρώτος πανελλαδικώς στο ΤΕΙ Χαλκίδας στο τμήμα Λογιστικής.

Δραστηριοποιήθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογος “Συνδεσμος των Εν Ευβοία Πελοποννησίων” όπου και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας το 1994 και ταμίας το 2017.

Απο το 1995 έως το 2000 εργάσθηκε στο ΜΕΤΡΟ, στον ΟΑΕΔ Χαλκίδας ενώ την τετραετία 1996-2000 ήταν υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στο Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Ευβοίας ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Καλαμακίδη.

Απο τον Μάρτιο 2000 έως και σήμερα εργάζεται στο Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας ως διοικητικός υπάλληλος (Λογιστής) όπου και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά έχοντας διατελέσει επί δύο θητείες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακών Χαλκίδας.

Έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικών και χρήσης Η/Υ.

Είναι πατέρας δύο παιδιών, του Βασίλη 13 ετών και του Χρήστου 8 ετών ενώ είναι αρραβωνιασμένος με την Χριστίνα Γαλλιανού.

Σαλεμής Πάρης, Επιχειρηματίας

Ο Πάρης Σαλεμής γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Τελειώνοντας το σχολείο συνέχισε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα Θεολογίας ενώ παράλληλα για σχεδόν 10 χρόνια εργάζοταν στο χώρο της εστιασης και των public relations στη Χαλκίδα. Η αγάπη του για τη μαγειρική τον οδήγησε σε δεύτερο κύκλο σπουδών πάνω στη μαγειρική και τον κέρδισε η οικογένειακη επιχείρηση που διατηρούν στην Χαλκίδα για παραπάνω από 25 χρόνια. Με την αφοσίωση και συμβολή του, ανανεώνοντας τα πιάτα με τις τάσεις της εποχής μας, το Πικάντικο εδραιώθηκε στους γευστικούς προορισμούς της πόλης μας!

 
 

Σαμαρτζής Αντώνης, Τυπογράφος - Βιβλιοπώλης

 

Γεννήθηκε και διαμένει στον Μύτικα.  Είναι συνιδρυτής με την σύζυγό μου της επιχείρησης  Βιβλιοπωλείο – Τυπογραφείο η οποία λειτουργεί από το 1988.

Εργάστηκε επί μια δεκαετία (1977 – 1987) στα τυπογραφεία της εφημερίδας «Πανευβοϊκόν  Βήμα» και περιστασιακά ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός.

Έχει διατελέσει:

-Ιδρυτικό μέλος (παλαιού)  Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα (1982).

- Ιδρυτικό μέλος (1997) και μέλος Δ.Σ.  (2017 – 2018)(Νέου) Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα.

- Πρόεδρος, Γεν. Γραμματέας , Έφορος αγώνων και μέλος Δ.Σ. σε διάφορες χρονικές περιόδους του  Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας.

- Αντιπρόσωπος του ΙΟΧ στην  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

- Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Εύβοιας.

- Ταμίας στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας.

- Ιδρυτικό μέλος και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Πολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης και Μικρασιατών.

Σιγανού Πολυξένη, Υπάλληλος ΕΛΤΑ

Γεννήθηκε στην χαλκιδα το 1972. Ειναι γέννημα θρέμμα της κοινότητας Αγίου Νικολάου (Μπουρτζι). Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και για πολλα χρόνια ανήκε στην ομάδα της ΑΓΕΧ. Ειναι παντρεμένη με τον Χαράλαμπο Μάστορη κι έχουν δυο παιδιά. Εργάζεται ως υπεύθυνη καταστήματος στα ΕΛΤΑ Βασιλικού.

 

Σιγανός Αλέξανδρος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Είναι Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας και μέλος του Δ.Σ. Της ΔΕΥΑΧ. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών.

 

Σπυριδάκης Αθανάσιος, Συνταξιούχος

 

Είναι μέλος του Δ.Σ  του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ και μέλος του ΚΑΠΗ Μύτικα.

Έχει διετελέσει Δημοτικός Σύμβουλος επί 2 τετραετίες στο τέως  Δήμο Ληλαντίων

 

Σταθόπουλος Ιωάννης, Επιχειρηματίας

Είναι Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοιας και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών  και Εμπόρων Ευβοίας. Εκπρόσωπος για αρκετά χρόνια του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Insuleur - Δίκτυο Νησιωτικών,  Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

 

Σταυροπούλου Χαρούλα, Οικιακά

 

Γεννήθηκα και κατοικώ στη Χαλκίδα. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο πρώην εργαζόμενο στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία με τον οποίο έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά και πέντε εγγόνια.

Δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά για μία πενταετία σε αγροτικές επιχειρήσεις (ιδιοκτήτρια θερμοκηπίου) και στη συνέχεια (1988-2002) εργάσθηκα στον ιδιωτικό τομέα - τμήμα πωλήσεων. Έκτοτε έδωσα βαρύτητα, μόνο στην οικογένεια, (οικιακά). Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Λαγκαδιωτών επαρχίας Κυζίκου Μ.Ασίας. Μέλος της Χορωδίας Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας.

 

Στύλος Βασίλειος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής. Επίσης διετέλεσα ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές ομάδες της Χαλκίδας.

 
 

Σφέτσας Χαράλαμπος, Ταξίαρχος ε.α.

 

Γεννήθηκε στην Ευρυτανία το έτος 1958. Είναι παντρεμένος με την Μελπομένη και πατέρας δύο τέκνων. Ζει στη Χαλκίδα 30 Χρόνια

Είναι απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας και Υπηρέτησε ως Διοικητής Τουριστικής Αστυνομίας και Διοικητής Τροχαίας Χαλκίδας

Κατείχε Διοικητική θέση στο Συντονιστικό Κέντρο των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και έγραψε το εγχειρίδιο ασφάλειας των αγώνων

Είναι Παρατηρητής του Παλιρροϊκού Φαινομένου του Ευρίπου και Συγγραφέας δύο βιβλίων: το πρώτο για τη Χαλκίδα και το δεύτερο για τη Χαλκίδα και το Παλιρροϊκό Φαινόμενο μεταφρασμένο και στην αγγλική

Είναι Κάτοχος κρατικού πτυχίου γλωσσομάθειας (αγγλικά).

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (παράρτημα Ευβοίας), Μέλος Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας με πολλές διακρίσεις

Κίνητρο υποψηφιότητας: Η αγάπη για τη Χαλκίδα!

 

Σαμαρτζή Δήμητρα, Διεθνολόγος

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αφράτι Χαλκίδας. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Επιστημών Μεσογειακού Χώρου με εξειδίκευση τις Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμούς του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Εργάζομαι στο οικονομικό τμήμα ιδιωτικής εταιρείας.

Ταμπουρατζή Αμαλία, Οικονομολόγος

Γεννήθηκα στο Βαθύ Αυλίδας στο Δ.Δ. στη Χαλκίδα της Εύβοιας όπου κατοικώ κι εργάζομαι. Φοίτησα στο δημοτικό σχολείο, στο γυμνάσιο και το λύκειο βαθέως Αυλίδας. Πατέρας μου είναι ο Ταμπουρατζής Δημήτριος, πρώην ελεύθερος επαγγελματίας και μητέρα μου η Ταμπουρατζή Γεωργία. Είμαι παντρεμένη με τον γνωστό Επιχειρηματία Πανταζή Ευάγγελο και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά τμήματος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1995 μέχρι σήμερα και διατηρώ ιδιόκτητο λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο στην πόλη της Χαλκίδας - Μιαούλη 4. Είμαι μέλος του οικονομικού επιμελητήριου τάξεως Α και σύμβουλος οικονομοτεχνικών μελετών του ΕΟΜΜΕΧ. Εργάζομαι ως οικονομολόγος στην εταιρία Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. και άλλων αναπτυξιακών εταιριών της περιφέρειας από το 2005 έως σήμερα. Έχω εκπαιδευτική προϋπηρεσία από το 1996, τόσο σε δημοσιές όσο και σε ιδιωτικές σχολές σε μαθήματα λογιστικών και οργάνωσης γραφείου.

Είμαι σύμβουλος ανωνύμων εταιριών και εταιριών περιορισμένης ευθύνης (ιατρικά κέντρα - εμπορικές επιχειρήσεις- ξενοδοχειακές επίχ.). Στην Χαλκίδα και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

το οργανωμένο λογιστικό και φορολογικό μου γραφείο διατηρεί και εξυπηρετεί πελάτες με όλες τις κατηγορίες βιβλίων και έχει αντικείμενο εργασιών λογιστικού ,μελετητικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα.

 

Τανισκίδης Σταύρος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χαλκίδα,είμαι 42 ετών και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία Σκλαβενίτης. Σπούδασα εμπορικές επιχειρήσεις στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Αθήνα. Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα κοινά το 2014 εκλεγμένος ως τοπικός σύμβουλος Χαλκίδας με το συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη. Στόχος μου ήταν και είναι μια καλύτερη Χαλκίδα και όχι η προσωπική μου προβολή. Αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφιος με το Χρήστο Παγώνη γιατί οι ιδέες του και το όραμά του για την πόλη μας, με αντιπροσωπεύουν.

 

Τζελά Αναστασία, Δικηγόρος

Γεννήθηκα στις 21 Δεκεμβρίου 1985 και μεγάλωσα στο Βαθύ Αυλίδας όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα με τον σύζυγο μου ιατρό- καρδιολόγο Ιωάννη Μιχαλάκη. Γονείς μου είναι ο Κωνσταντίνος Τζελάς – γεωπόνος και η Ευαγγελία Γιαννίτση –εκπαιδευτικός.

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Χαλκίδας με βαθμό απολυτηρίου Άριστα.

Εν συνεχεία σπούδασα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  (ΔΠΘ) στην Κομοτηνή Ροδόπης.  Από το έτος 2008 είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, ήτοι από τις 13/11/2008 έως τις 13/6/2010 ως ασκούμενη δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο του δικηγόρου Χαλκίδας  Ανδρέα Σπανού με πολύπλευρη τριβή σε δικαστηριακή ύλη και ιδιαίτερα σε θέματα εργατικού και αστικού δικαίου, ενώ από  τις  23/8/2010 μέχρι και σήμερα ασκώ ελεύθερη και μαχόμενη δικηγορία στην πόλη της Χαλκίδας σε υποθέσεις κυρίως εργατικού , αστικού  και εμπορικού δικαίου.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Ελληνικά: Μητρική

Αγγλικά: Άριστη γνώση-  Κάτοχος Proficiency  in English

Γαλλικά: Καλή γνώση –DELF 1 (Unites A1, A2, A3, A4)

 

Τζίμας Κωνσταντίνος, Πολιτικός Μηχανικός

 

Είμαι 42 ετών, γεννήθηκα και ζώ στη Χαλκίδα και δραστηριοποιούμαι στο τομέα των κατασκευών, καθώς είμαι Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό πάνω στις αντισεισμικές κατασκευές από το Imperial College του Λονδίνου. Επιπλέον είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Πολιτικών Μηχανικών του Ν. Ευβοίας και μέλος της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος Ν. Ευβοίας του ΤΕΕ.

 

Τουλούμη Βαβουλιώτη Φωτεινή, Ελεύθερη Επαγγελματίας

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο χωριό των Φύλλων.

Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Βαβουλιώτη και έχουμε δύο παιδιά.

Είμαι τελειόφοιτη της Σχολής Κομμωτικής και εξασκώ το επάγγελμα μου 25 χρόνια.

Είμαι Πρόεδρος του “Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου ΚΑΜΑΡΙ”.

Δραστηριοποιήθηκα από πολύ νωρίς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για ένα καλύτερο μέλλον και για να κάνουμε πράξεις τα αιτήματα του χωριού

Εδώ και τέσσερα χρόνια είμαι μέλος στον ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων και στο ΚΑΠΗ των Φύλλων, το οποίο δραστηριοποιήσαμε μετά από αδράνεια τριών ετών. Με προτροπή του Δημάρχου Χρήστου Δ. Παγώνη δώσαμε ζωή στα μέλη του ΚΑΠΗ με διάφορες δραστηριότητες γιατί η Τρίτη Ηλικία έχει δικαιώματα που τις αξίζουν.

Μέσα από την οικογένεια μου και την εργασία που επέλεξα έμαθα να αγωνίζομαι και να δημιουργώ για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές  με τον Δήμαρχο Χρήστο Δ. Παγώνη γιατί χτίσαμε και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε γέφυρες για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Τσαλδίρη Χριστίνα, Βιοτέχνης

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Νέα Αρτάκη. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Ρόγκα. Σπούδασε εκπαιδευτικός ηλεκτρονικής στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ).

Από το 2010 δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανίας ως βιοτέχνης χαρτιού.

Από το 2016 έως το 2019 διατέλεσε γραμματέας του συλλόγου Απανταχού Αρτακήνων Κυζικηνών του Λαογραφικού Μουσείου.

 
 

Τσάμαρης Κώστας, Πολιτικός Μηχανικός

 

Γεννήθηκα την 01/06/1981 στην Χαλκίδα Ευβοίας στην οποία μεγάλωσα και έζησα όλα μου τα χρόνια, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Ο ιδιαίτερος τόπος καταγωγής μου είναι το Δ.Δ Καθενών που ανήκει στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων. Είμαι άγαμος και είμαι γιος του Ιωάννη Κ. Τσάμαρη και της Βασιλικής Α. Καμαριώτη από την Στενή Ευβοίας.

 

Τελείωσα το 19ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας και εν συνεχεία το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας (πρώην Σχολή Δημοκρίτου). Αποφοίτησα από το 1ο Τεχνικό Λύκειο Χαλκίδας με την ειδικότητα “Δομικού”. Το 2000 εισάγομαι στο Α.Τ.Ε.Ι Κοζάνης όπου αποφοίτησα ως <<Πτυχιούχος Περιβαλλοντολόγος & Γεωτεχνολόγος Μηχανικός>> ενώ στην συνέχεια δίνοντας κατατακτήριες εξετάσεις εισάγομαι στο Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης όπου και αποφοιτώ ως <<Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός>>. Από το 2005 είμαι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ).

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ «Τεχνικό Γραφείο» στην Χαλκίδα, με θεματικό αντικείμενο: Ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες.

 

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 25 Μαΐου 2014 εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων με τον συνδυασμό <<Γέφυρα προόδου και Ελπίδα>> με επικεφαλή τον Χρήστο Παγώνη. Στην νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνω τα καθήκοντα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στην Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή. Επίσης εκλέγομαι τακτικό μέλος της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και εν συνεχεία τοποθετούμε ως μέλος της επιτροπής  Οργάνωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της (Κ.Ε.Δ.Ε.)

 

Σήμερα είμαι Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Περιουσίας Χαλκίδας

(Δ.Α.Ε.ΠΕ.Χ ΑΕ)

Τσέλλος Ηλίας - Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα όπου και κατοικεί.Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται από το 2000 στο εμπόριο ειδών καταστημάτων HO.RE.CA. Επιπλέον, παράγει και επεξεργάζεται υλικά εκτυπώσεων για ελληνικές και ευρωπαϊκές βιομηχανίες.

Επί 10 έτη  είναι ενεργός εταιρικός υποστηρικτής  στο έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την διάσωση και την ορθή διαχείριση της άγριας ζωής και των δασών στην Ελλάδα.

 

Φλώρου Κωνσταντίνα, Νοσηλεύτρια

 

Γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο και εργάζεται ως νοσηλεύτρια από το 1996 στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία (πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων) Αυλίδας. Είναι απόφοιτος της Μέσης Τεχνικής Νοσηλευτικής Επαγγελματικής Σχολής Χαλκίδας.

Το διάστημα 2005-2008, αποσπάσθηκε και συνέβαλε, με τον Στάθη Καραφωτιά και τον αείμνηστο

Στέφανο Κομπορόζο στη διοίκηση, στην έναρξη λειτουργίας του τότε Κέντρου Εκπαίδευσης Κοινωνικής

Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία (πλέον, Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Εύβοιας) στη Νέα Αρτάκη.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών, στο προεδρείο και γενικότερα, στη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Αυλίδας καθώς και εκπρόσωπός του, στην ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ.

Επίσης, έχει διατελέσει πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αγ. Νικολάου.

 

Χαλιούλιας Γεώργιος  -  Καθηγητής 2ου ΕΠΑΛ  Χαλκίδας

Είναι γεννημένος στη Χαλκίδα το 1964, όπου τελείωσε τις γυμνασιακές και λυκειακές του σπουδές. Είναι πτυχιούχος της ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ του τμήματος Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων-Μηχανολόγων- Μηχανικών.  Υπηρετεί στην β/θμια εκπαίδευση από το 1991 μέχρι σήμερα. Καθ όλη την διάρκεια της εκπαιδευτικής του πορείας έχει παρακολουθήσει αρκετά ενδιαφέροντα  εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες και διημερίδες. Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και σε Ευρωπαϊκά προγράμματα  με μαθητές του, έχοντας αποσπάσει  τις εξής διακρίσεις:

 • 1997-1998:  Πανελλήνιο Αριστείο Τεχνολογίας, Ομαδικό έργο.

 • 1999-2000:  Πανελλήνιο Αριστείο τεχνολογίας, Ατομικό έργο.

 • 1999-2000:  Πανελλήνιο Αριστείο  Τεχνολογίας, Ερευνητική εργασία.

Για τις παραπάνω διακρίσεις τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρυνθίων και από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρυνθίων σε ειδική εκδήλωση με απονομή τιμητικής πλακέτας.

 • 2003-2004: Πανελλήνιο βραβείο στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΔΑΙΔΑΛΟΣ με το 2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

 Έχει συμμετάσχει στα Ευρωπαϊκά προγράμματα COMENIUS-SOCRATES. Πρόσφατα έλαβε μέρος στα Ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+ και στο πρόγραμμα ΜΝΑΕ (Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ) ως σύμβουλος καθηγητής. Είναι παντρεμένος με την ΑΡΓΥΡΩ Δ. ΣΕΓΚΟΥ, προϊσταμένη Δημοτικής Κατάστασης του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ, και έχουν μαζί έναν γιό.

Στις Δημοτικές εκλογές συμμετέχει για πρώτη φορά με το συνδυασμό του Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΓΩΝΗ, με διάθεση για προσφορά και έργο στην καθημερινότητα του δημότη με στόχο την δημιουργία και τη διατήρηση της ζωντάνιας στην περιοχή μας.

 

Χατζηστάμου Γεωργία, Λογίστρια - Ελεύθερη Επαγγελματίας

 

Η  Γεωργία Χατζηστάμου είναι γεννημένη το 1989.  Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, με καταγωγή από το Βασιλικό.

Σπούδασε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής , στο Α.Τ.Ε.Ι. Στ. Ελλάδας .

Ζει και εργάζεται στην Χαλκίδα, όπου και διατηρεί το γραφείο της.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ευβοίας .

Ασχολείται με τον εθελοντισμό ούσα Εθελόντρια Σαμαρείτισα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Χαλκίδα.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, από το 2010 καθώς και στο εξωτερικό για ενάμιση χρόνο σε ιδιωτική εταιρία στο Λονδίνο.

 
 

Δαριβέρη Ιωάννα, Νομικός

Γεννήθηκα στις 15 Δεκεμβρίου 1989 και μεγάλωσα στη Χαλκίδα. Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νικόλαο Γαλάνη και έχουμε αποκτήσει μία κόρη. Κατάγομαι από την πολύτεκνη 10μελή οικογένεια της Χαλκίδας του Σπύρου και της Μαρίας Δαριβέρη. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας με βαθμό απολυτηρίου Άριστα. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2015 διατηρώ Δικηγορικό Γραφείο στην πόλη της Χαλκίδας, ασκώντας μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στις εκλογές του 2014 , σε ηλικία 25 ετών, εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων.

2014-2019: Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων

2014-2016: Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χαλκιδέων.

2014-2018: Μέλος του Δ.Σ του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας.

2014-2018: Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Χαλκιδέων

2017-2018: Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων

 

ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

-Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας

-Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων & Μαχόμενων Δικηγορών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1/1/ 2015 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διατηρώ Δικηγορικό Γραφείο στη πόλη της Χαλκίδας.

Ειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο, Δίκαιο Εταιρειών, Εμπορικό Δίκαιο, Δίκαιο, Συμβάσεων, Τραπεζικό Δίκαιο, Φορολογικό, Δημόσιο, Εμπράγματο δίκαιο, Ενοχικό δίκαιο, Οικογενειακό Δίκαιο, Κληρονομικό Δίκαιο.

4/10/2013- 4/10/2014

Ασκούμενη Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας στο Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων, Διαταγών Πληρωμής και Παροχής Νομικής Βοήθειας σε πολίτες με χαμηλό εισόδημα.

3/4/2013- 3/10/2013

Ασκούμενη Δικηγόρος στο Δικηγορικό Γραφείο της πόλης με εκτενή και πολύπλευρη τριβή σε δικαστηριακή, μάχιμης δικηγορίας ύλη, αλλά και νομική συμβουλευτική πρακτική σε ποικίλα θέματα αστικού- ποινικού-επιχειρησιακού δικαίου.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2015 : Άδεια άσκησης επαγγέλματος δικηγόρου, Βαθμός: 9,84 &πολύ καλά στις εξετάσεις υποψηφίων δικηγόρων του Εφετείου Ευβοίας ΄Β Εξεταστική περίοδος 2014.

2013: Πτυχίο Νομικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

2007: Απολυτήριο 1ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας, Βαθμός "Άριστα".

 

ΓΛΩΣΣΕΣ

- Ελληνικά: Μητρική

- Αγγλικά: Άριστη Γνώση. Κάτοχος C2 (επίπεδο PROFICIENCY)

- Καλή γνώση Γερμανικών. Κάτοχος B2 Zertificat Deutsch-Goethe Institut

 

ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Κάτοχος πτυχίου ECDL.

Ενότητες WINDOWS, WORD 2010, EXCEL 2010, POWERPOINT 2010, ACCESS 2010, INTERNET 9.0

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

-Ενασχόληση επί θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης / Περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη

- Πολιτική, προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος

-Πολιτιστικός τουρισμός, αθλητισμός, κοινωνική πρόνοια.

- Πολιτιστική παιδεία

- Πολιτισμός

- Έρευνες όψεων πολιτιστικής πολικής και πολιτιστικού management καθώς και καταγραφή στοιχείων: για ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες σε πολιτιστικούς φορείς και επιτελικά στελέχη ιδιωτικών και δημοσίων πολιτιστικών φορέων

- Φυσικό Περιβάλλον και Οικολογία

- Αγροτικός Τουρισμός

- Διαχείριση Αγροτικών Πόρων

- Δασική Πολιτική,

- Αγροτική Κοινωνιολογία και Ανάπτυξη

 

Συμμετείχα ως ακροάτρια στα ακόλουθα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

6-8 Μαΐου 2011, Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Τέχνες και Εκπαίδευση: Δημιουργικοί τρόποι εκμάθησης των γλωσσών» Φορέας Διοργάνωσης : Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παιδαγωγικό τμήμα,Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών.

15 Οκτωβρίου 2010, στο 16ο Επιστημονικό Συνέδριο του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων με θέμα «Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗ 2020» με τη συνδιοργάνωση του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου – Προγράμματος Μεταπρτυχιακών Σπουδών «Βιώσιμης Ανάπτυξης» και με τη συμμετοχή του Region Science Inquiry Journal».

25-27 Ιουνίου 2009, 2ο παγκόσμιο επιστημονικό συνέδριο με θέμα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Φιλοσοφική Σχολή, και με κύριο Φορέα Διοργάνωσης "ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ".

17-18 Απριλίου 2009 : Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, φορείς διοργάνωσης, ΤΕΙ Λαμίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η μουσική και οι παραδοσιακοί χοροί είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, καθώς από μικρή ηλικία ήμουν μέλος της Μητροπολιτικής Χορωδίας της Χαλκίδας με υπεύθυνη την κα Μαγδαληνή Αργυράκη.